Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Riri hírei

2009.02.18

„Kérlek, ne kövesd el ugyanazt a hibát, mint én. Ha hagyod, hogy a szíved vezessen, akkor nagy bajba sodrod magad” - tanácsolta pár napja Whitney Houston Rihannának az eset kapcsán. A legendás énekesnő ugyanezt átélte már egyszer, egy másik Brownnal, konkrétan Bobby Brown-nal.

Rihanna viszont úgy tűnik, hogy nagyon szerelmes, hisz egy magát meg nem nevező forrás a People.com-nak azt állította, hogy a pár ismét együtt van. Az Umbrella énekesnője és Chris jelenleg P. Diddy egyik Miami Beach-i házában tartózkodik. A forrás hozzátette: „Miközben Chris a történteken elmélkedik és gondolkodik, rettentő boldog, hogy egy olyan nővel van, akit szeret”.

Kiderült, hogy Chris Brown egy héttel ezelőtt felhívta Rihannát, aki 21. születésnapját ünnepelte. „Felhívta és boldog szülinapot kívánt neki. Ismét kommunikáltak. Ez kölcsönös volt” - árulta el egy közeli hozzátartozó.

Chris Brown jól ellátta a csodás hangú énekesnő baját azon a február 8-i napon. Ez a mellékelt képen is jól látható, melyet a rendőrség készített a bűncselekmény után nem sokkal. A támadó énekesnek egyelőre csak priusza van a Los Angeles-i rendőrségnél, eddig még nem adták az ügyet az államügyész kezébe. Szakértők szerint a per elkerülhetetlen, csakúgy, mint Chris Brown karrierjének hanyatlása...

Rihanna kisasszony féltékenységében tiltólistát csinált Chris Brownnak!!!

1:Nem beszélünk táncosnőkkel

2:Nincs tapi senkivel (kivéve őt)

3: Nem mehet egyedül buliba

4:Állandó felügyelet (még az utcán is)

5:Alexandrával nem találkozhat

                                                                                                                         

Valószínűleg túlpörgette magát a karibi pacsirta, aki a Sydney-ben tartott koncertje után eszméletét vesztve rogyott össze.
Épp az Umbrellát énekelte, ami a buli utolsó dala volt. Már a szám közben is integetett kifelé, hogy rosszul érzi magát, és amikor a vége felé közeledett, már csak annyi ereje volt, hogy elsétáljon a színpad széléig, majd ott elájult. A közönség szinte semmit sem vett észre, ugyanis Riri kedvese, Chris Brown egyedül fejezte be a dalt. Rihannát azonnal ellátták a helyszínen tartózkodó mentősök, akik szerint a sztár kimerültsége, a koncert helyszínének rossz szellőzése és a nagy meleg együttesen okozhatták a rosszullétet. A rajongóknak nincs miért aggódniuk: a kedvencük már jól van, és egy kis pihenés után folytatja a turnét!” - nyilatkozta az énekesnő menedzsere.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.