Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miley hírei

2009.02.13

http://www.youtube.com/watch?v=NJL8KRXKzcU

És a FILM!!!

Na  a lényeg h Hannah Montana-nak elkell utazni éééés igen New York-ba akar menni de apja Tenessee-be viszi.Itt ugye nagyot csalódik...De a többit nézdd meg!!!

http://www.youtube.com/watch?v=NJL8KRXKzcU

 Magyarországon csak Áprilisban fog bejönni a mozikban!Pár kép...

 hannah montana moviehannah montana moviehannah montana movie

 hannah montana moviehannah montana moviehannah montana movie

 

Miley Cyrus vécépucolással kereste a zsebpénzt

A 15 éves színésznő a világ leggazdagabb tinédzsere, de nem volt ez mindig így. Korábban Miley egy gyorsétteremben kereste meg magának a zsebpénzt, olykor a mosdók takarításával.

 

 

Tudtátok hogy Miley a HSM-ben is szerepelt?? Nem??!! Akkor most biztos meglepődtél :D Pedig ez igaz!! A HSM2-ben a végén amikor a medencénél táncolnak a szereplők akkor ő hirtelen felbukkan ott hátul és nyugisan meghúzza magát...
Én ezt nem is tudtam, de mikor jobban megnéztem akkor nagyokat néztem hogy most mi van :D Meg nemrég adták le a JETIX-en a HSM-es forgatásoknak a titkait és onnan meg mégjobban megbizonyosodott az hogy jól láttam a filmben anno... :) Hát mostmár ti is tudjátok :)

Rossz vicc

"Miley ma reggel meghalt, miután egy ittas vezető elgázolta. Mindig azt kérte tőlünk, hogy a hű rajongóit előbb tájékoztassuk, ha bármi hasonló történne vele, mint a közvéleményt. Nyugodj békében, Miley, soha nem felejtünk el téged!" - így szólt az üzenet, mely kedd reggel érkezett Miley Cyrus YouTube-accountjáról. A videóhoz Cyrus Goodbye című száma társult, és egy barátnőjétől származó üzenetnek volt álcázva. A videót természetesen törölték, és a tizenhatodik születésnapját napokon belül betöltő énekesnő képviselői biztosítottak mindenkit, hogy Miley él és virul. Ez már nem az első eset volt, hogy a Hannah Montana című sorozat főszereplőjeként ismertté vált Cyrus hackertámadás áldozata lett: a múlt hónapban egy 19 éves fiatalember törte föl az énekesnő postafiókját, és az ott talált fotókat aztán szét is küldte a világhálón. Februárban pedig egy másik tizenéves fiú akart eltéríteni egy repülőgépet, hogy aztán egy Hannah Montana-koncert közönségére zuhanjon vele.

 


forrás:www.aranyzene.eoldal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

z53qe58z4hz6ah5awwt

(rzu856, 2011.01.10 19:44)

aha persze nem hiszem

Jo vicc

(Nikolas, 2009.08.18 18:06)

hát gyerekek ez a vicc nagyon jó hogy myley meghalt