Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


hírek róla

2009.03.20

 

Hírek  Lady Gagáról , akit mostanában kínoz a feltünési viszketegség.Amikor már azt hisszük nagyobb hülyeséget nem csinálhat, előrukkol a legújabb őrültségével...

 

Lady Gaga cak a mellbimbóját takarta el...   

Két napja még lila hajjal sokkolta rajongóit az énekesnő, most pedig szigetelőszalaggal ragasztotta be mellét. Gaga a Bungalow 8 elnevezésű szórakozóhelyről hajnali 3-kor távozott merész ruhájában, a rá várakozó paparazzikat pedig saját gépével várta

Nemcsak a meztelen címlapjával sokkol a héten Lady GaGa, hanem új klipjével, amiben nemcsak biszexualitását bizonyítja, de gúnyt űz a mozgáskorlátozottakból is.

Az idő előrehaladtával egyre messzebbre merészkedik videóiban a jó ízlés határain kívül Lady GaGa. A legfrissebben ismét nőkkel csókolózik, férfiakat csábít és gyilkol, valamint kifigurázza a mozgáskorlátozottakat. A sztárok nagy ellenségeiről szóló Paparazzi című klip hét percen keresztül ostromolja a nézőket az előbb felsorolt finomságokkal. Az alkotás rendezőjétől mondjuk nem is lehetett másra számítani, hiszen Jonas Akerlund felelős a durvább Prodigy, Robbie Williams és Christina Aguilera kisfilmekért.

 

 

 

A 'Sweet About Me' énekese a minap adott egyik interjújában nem épp dicső szavakat intézett Gaga-hoz...

„Hogyis mondjam... nem vagyok Lady Gaga-rajongó. Nem bírom, hogy állandóan feltűnési viszketegsége van. Ezt mielőbb abba kellene hagynia! Én mindig magamat adom, nem egy karaktert” - mesélte Cilmi a Daily Star-nak, majd folytatta - „Láttam azt a fotóját, amelyen az ágyékát érinti meg. Ez olyan ízléstelen! Lady Gaga-nak fel kellene öltöznie!” - jelentette ki a 17 éves énekesnő - „Az ilyen bugyiban-melltartóban flangáló szöszik általában kórházban kötnek ki”.

Gabriella egyébként Lady Gaga-val együtt a szerdai Brit Awards-ra hivatalos. Cilmi a 'Legjobb nemzetközi énekesnő' kategóriában indul.

Arra a kérdésre, hogy kit szeretne győzteskét látni a díjátadón, így válaszolt: „Szeretném, ha a Girls Aloud nyerné a 'Legjobb brit bandá'-nak járó díjat. Minden tiszteletem az övék. Ismerem az embereket a zene mögött is. Ők igazi zenészek, és rendkívül tehetségesek. Ezenkívül boldog lennék, ha James Morrison kapná a 'Legjobb férfiénekes' díját. Csodálatos hangja van!”

Lady Gaga egyébként hatalmas dobásra készül a ceremónián, hisz a Pet Shop Boys-szal lép fel egy színpadon. A csapat egyik 1987-es szerzeményét, a 'What Have I Done To Deserve This?'-t adják majd elő, ami akkoriban a brit kislemezlista második helyéig
jutott.

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

genyó

(dudás emese és detvay gergő, 2009.08.28 20:05)

nléáheeeeeeeeeeee MIIIIIIIIIIIIIIIIII HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ va

lady gaga

(juhász péter pál, 2009.08.14 15:18)

lady gaga nem aminek képzelitekjó ember ő.

lady gaga

(juhász péter pál, 2009.07.26 10:18)

Na és ha biszex akkor mi van? Lady Gaga így döntöt szerintem rosszul eshet neki hogy piszkáják álandoan a paparazok.