Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Camp Rock

2009.02.13

 

http://i213.photobucket.com/albums/cc1/kykio_2007/camp_rock_jonas.jpg

Hol forgatták a Camp Rockot?

A valódi tábor Kanadában van, Camp Wanakitának hívják, és Ontario államban, Haliburton mellet található. A tó,amelyből Joe Jonas kiszáll, a Koshlong-tó. A másik helyszín a pár kilométerrel odébb elterülő Gull Lake melletti Kilcoo Camp volt. A forgatás 2007 szeptemberében kezdődött, és összesen 32 napig tartott.

A történet:

Mitchie Torres (Demi Lovato) valóra váltja álmát: egyszer az életbena híres Camp Rockba utazik nyaralni. Itt ismerkedik meg Shane Gray-jel (Joe Jonas), a rocksztárral, akiért régóta rajong. A srác arrogáns viselkedése miatt, büntetésből került a táborba. Mitchie-nek kisebbrendűségi érzete van, ugyanis csak egy szakács lánya, ezért más személyazonosságot talál ki magának. A rocksztár és a lány egyre közelebb  kerül egymáshoz, bár egyik riválisa jól leégeti Mitchie-t.

Csókolóznak a filmben?

Nem, odáig nem jut a dolog, bár a történet elsősorban a szerelemről szól, csók nem csattan el benne. Persze ez a High School Musical-ben is így volt:csókra várni kellett a 2. részig.

Ki énekel?

A filmben szereplő sztárok mind maguk énekelnek, egyet kivéve: Peggy híres dalát, ami az utolsó jelenetben hangzik el. Az előadót Renee Sandsnek hívják. A 34 éves énekesnő már a Shrek-filmben is hallatta a hangját, és korábban a Wild Orchild eggyüttes tagja volt, amelyben együtt énekelt Fergie-vel.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

debrecen vadliba u5

(balogh henrietta, 2010.03.10 13:52)

nagyon jo a filmetek remélem lesz második rész én nagyon szeretlek beneteket

Szamosangyalos

(Apjpk Annamária Emma, 2009.12.15 15:33)

Szeretem a camp rockot mert jo a szereplés és jok bene a jonas és demi lovato is. És már nagyon meg szeretem minden nap meg nézem cd én sziasztok