Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Róla

2009.02.10

Britneyről:

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/84/Britney_Spears.jpg

 

 

 

Kedvenc helye: Hawaii
Kedvenc autója: a Mercedes, Jaguár
Kedvenc étele: tészta, hot dog, fagyi.
Kedvenc ajándékai: egy baba, ami a nagymamájára emlékezteti. A babának van egy kalapja és úgy néz ki, mint egy jóságos idős néni. Nagyon örült még annak a gyűrűnek is, amit az egyik karácsonyra kapott. Ennek a gyűrűnek az az érdekessége, hogy kishúga, Jamie Lynn és bátyja, Bryan is kapott egy ilyet, így mindhármuknak ugyanolyan ékszerük van.
Kedvenc színésznője: Meg Ryan
Kedvenc színésze: Ben Affleck, Brad Pitt, Tom Cruise
Kedvenc írója: Jackie Collins
Kedvenc könyve: A suttogó
Kedvenc színe: babakék
Kedvenc virága: fehér rózsa
Kedvenc filmje: Acélmagnóliák, Óz, a csodák csodája. Nagyon szereti Dorothy dalát. Sőt Dorothyt is, szobájában számos képet, tárgyat állított ki a filmben szereplő kislányról.
Kedvenc sportja: kosárlabda, úszás
Kedvenc mesefigurái: Goofy kutya és Donald kacsa a Disney rajzfilmekbőlTudtad?

Hogy Britney utálja a lábujjait, egyáltalán nem találja formásnak őket
Hogy Britney nem akar férjhez menni 26 éves kora előtt
Hogy Britney flörtölt Ben Affleckkel
Hogy Britney kishúga, Jamie Lynn is énekel
Hogy legjobb barátai Boo-nak becézik
Hogy szeretne megtanulni gitározni, és már be is szerzett magának egy hangszert
Hogy Britneynek van egy saját tábora, ahova azok jelentkezhetnek, aki szeretnének előadóművészetet tanulni, vagyis énekelni, táncolni

 

 

 

Britney Jean Spears (1981) amerikai énekesnő. Tizenhét évesen lett világsztár …Baby One More Time című lemezével, ami hetekig vezette a toplistákat, tizenkétszeres platinalemez lett, és Britney 1999-ben megkapta az MTV Europe Awards legjobb női énekesnek, legjobb popénekesnek és legjobb új tehetségnek járó díját. 2. lemeze, az Oops!… I Did It Again (2000) készítése idején anyjával könyvet írt Heart to Heart címen, és világ körüli turnéra indult. Megjelent még egy könyve, melyet szintén anyukájával írt, ez a Szeretet éneke, mely nem tisztán életrajzi jellegű, egy tehetséges és jó hangú lány történetét meséli el. 2001-ben élete első filmje, az Álmok útján (Crossroads) is elkészült.

Harmadik lemeze, a Britney 2003. november 18-án jelent meg. Első kislemeze az I’m a Slave 4 U volt. Negyedik lemeze, az In the Zone 2004-ben jelent meg, ezen szerepelt a példaképével, Madonnával közösen készített Me Against the Music. Ezek után még kiadott egy válogatás- és egy remixalbumot. Ebben az időben férjhez ment, két gyermeke született, majd elvált, sokáig botrányaival szerepelt a címlapon. 2007-ben tért vissza a zenei életbe Blackout című lemezével. Legújabb albuma Circus címen jelent meg 2008-ban.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Laly

(Laly, 2009.07.07 10:24)

Figyu nem akarlak sértegetni de britney-nek nem Hawaii a kedvenc helye,hanem London ls Hollywood.Bocs