Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


friss Britney

2009.02.13

 

 

Britney Spearsből is viaszszobor készült

Az énekesnő embernagyságú babáját a Madame Tussauds múzeumban állították ki (Londonban). A brit főváros  Spears kisasszony első nagy visszatéréséről, a 2008-as MTV Zenei Díjátadójáról mintázta meg a hasonmást, de ezen kívül még 6 másik viasz bábut is készítettek, melyekhez Britney életének kulcsfontosságú eseményei adták az ihletet.

 

Britney Spears távoltartási rendeletet kért volt barátja és menedzsere ellen

Britney Spears távoltartó rendeletet szerzett, illetve hosszabbított meg volt menedzsere, Sam Lufti és exbarátja, Adnan Ghalib ellen. A hírek szerint az énekesnő azért döntött így, mert a két férfi miatt alakult ki tavalyi depressziós állapota. Míg Lufti gyógyszerekkel próbálta befolyásolni az énekesnő józan ítélőképességét, a paparazzi anyagilag próbálta meg kihasználni őt.

Britney ügyvédei szerint Lufti az énekesnőt a mai napi üzenetekkel és bombázza, hogy ők találkozhassanak, de Ghalib is többször próbált már kapcsolatba lépni vele. Spears azért kéri a távoltartási rendeletet, hogy véget vethessen az állandó hívásoknak és a rengeteg üzenetnek.

 

 

  Katt a képre hogy lássd mit csinált Britney!!!


Britney a hajnyíróval...

http://www.sg.hu/kep/2007_02/0221britney1.jpg     És smink nélkül:http://image.hotdog.hu/_data/members1/049/454049/images/szt%E1r07.jpg 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.