Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Avril hírei

2009.02.25

 

Mindenkit meghökkentett Avril Lavigne és Paris Hilton pár hete, amikor nem sokkal Paris szakítása után feltűnően sokat bújtak egymáshoz egy közös buli alkalmával.

Persze lehet, hogy Hilton kisasszony csupán szeretethiányát élte ki Avril-on, de a kézfogással és a szerelmesnek tűnő pillantásokkal igencsak felborzolták a kedélyeket...

Főleg, hogy a minap olyan fotók is napvilágot láttak a mostanában nemigen mutatkozó Lavigne-ról, melyeken szokatlan a külseje.

Sportos, laza szerelésében ment vásárolni, de ebben sem rejthette el, hogy bizony fenékre és hasra is felszedett pár kilót...

...ennél azonban valószínűbbnek tűnik, hogy most valóban gyermeket vár a már két éve férjnél levő énekesnő.

Hiába röppent fel többször is a pletyka arról, hogy Avril és kedvese, a Sum 41 zenekar tagja, Derrick Whibley házassága már nem az igazi, ezt a felek mindig tagadták, s valóban nemigen szivárog ki semmi a házuk tájáról...

A pletykák szerint az sem kizárt, hogy Avril csupán egy kis hírverést szeretett volna csinálni magának különös külsejével. Vajon mi az igazsá
g...?

 

 

                                                                                                                                                               

Avril Lavigne imádott országában tartotta a turné záró koncertjét az elmúlt héten, a távol-keleti Peking városában, mely idén rengeteg figyelmet kapott.

A művésznő most újra a régi kerékvágásban, szülőhazájában borzolja a kedélyeket, ám a válásról szóló szóbeszéd hamis.

– Meghitt, boldog kapcsolatban élünk, még mindig szerelmesek vagyunk. Rengeteg közös dolog van bennünk, és vele teljes az életem – mesélte a közkedvelt popcsillag.

A Sum 41 tagjai azt nyilatkozták, hogy új albumuk késleltetéséhez Avril turnéja is hozzájárult, de a fiatal szerelmesek között minden a legnagyobb rendben van.

Deryck Whibley, a banda frontembere két hónapja csatlakozott kedveséhez, és minden koncerten kivette a részét. A hitvesek minden est végén, ráadásdalként énekelték Ms Lavigne új sikerdalát, az "In Too Deep"-et.

A híresztelések szerint, a házastársak nem hagyták el hollywoodi otthonukat, mióta hazatértek Ázsiából.

- Folyton együtt lógnak, és állandóan bolondoznak. Majdnem minden nap felénekelnek újabbnál újabb dalokat az otthoni stúdiójukban, remélve, hogy valami maradandót alkotnak

Hétfőn éjszaka, Avril és Deryck egy romantikus vacsorát töltöttek egy hollywoodi étteremben. Majd kéz a kézben sétáltak hazafelé a parkon át, friss házasokhoz méltóan
örömmel mesélte Avril mamáj
a. 

                                                                                              

A bejelentést Terry McBride, a Nettwerk Management cég vezetője tette egy MusicTank elnevezésű összejövetelen. A kétmillió dolláros (több mint 290 millió HUF) csekk, amit várnak, a Girlfriend klipjének igen nagyszámú megtekintéséből származik, pontosabban az ezzel együttjáró reklámnézegetés utáni bevételből - miután a YouTube levette természetesen a maga részét. Ráadásul McBride azt is bejelentette, hogy a java csak most jön, mert elkezdik Ázsia meghódítását. A Nettwerk "szellemi tulajdon" utáni bevételeinek negyven százaléka már most is onnan származik, és amikor majd elindítják az Avrilnak szentelt mandarin nyelvű oldalt (persze: reklámokkal), akkor eszeveszett mennyiségű pénzt (shitload of money, szó szerint) keresnek majd - jósolta McBride.

Aki egyébként határozott elképzelésekkel bír az iparág jövőjét illetően is. Az "ezredforduló zenefogyasztóiról" írott tanulmányában - amiből a paidContent idéz részleteket - azt állítja: a mai generációnak nem az a fontos, hogy birtokolja a zenét, hanem hogy "mindig hozzáférjen, akkor és ott és úgy, ahogy akarja". Szerinte a jelenlegi 99 helyett 25 centért (145,1 helyett 36,6 HUF) kéne adni egy-egy számot, az albumokat pedig mindössze két dollárért (293,1 HUF) kéne árusítani. Így aztán a mai fiatalok jóval többet vásárolnának, és az online digitális ipar elérné a fordulópontot, vagyis megtapasztalná azt, milyen az, amikor "kis különbségekből nagy változás lesz". (A menedzser által használt tipping point kifejezés Malcolm Gladwell az ilyen jelenségek leírására használt, népszerű elméletére utal.) A digitális piacon a profitráta háromszor akkora, mint a fizikai hanghordozóknál, úgyhogy még negyedáron is bőven termelne bevételt - főleg, ha a jelenleginél jóval többen vásárolnának zenét a neten.

A menedzser az RIAA kísérletét, hogy letöltőket perel be, az általa valaha látott legnagyobb "pr-katasztrófának" nevezte, ami elidegenítette a zeneipart és a fogyasztókat. Cége, a Nettwerk hatékonyan dolgozik a szakadék áthidalásán, többek között beperelt tinikalózoknak ad kölcsönt jogi költségeik fedezésére. Nem véletlen, hogy várakozásaik szerint idei bevételeik hetven százalékát az internetrről szerzik majd - míg egy becslés a teljes zeneipar esetén ugyanezt a számot 25,5 százalékra tette.

Van azért egy kis csavar a YouTube-os történetben, aminek a Wired zeneblogja járt utána alaposan. Ugyanis a szóban forgó videót, ami a YouTube minden idők legnézettebb videói listáját vezeti, Avril-rajongók összehangolt internetes akciója juttatta ide. Ennek része volt egy olyan oldal létrehozása, amely tizenötmásodpercenként újratölti a Girlfriend klipjét, amíg nyitva van a böngészőben - így mesterségesen hajtotta a számlálót.

Ez persze a YouTube-nak nem jó, mert nekik ahhoz, hogy a reklámozókat oldalukra vonzzák (és pénzt kapjanak tőlük), biztosítaniuk kell, hogy e számlálók a valós állást mutassák. Ezért több közleményben is ragaszkodtak hozzá, hogy hatékony eszközöket működtetnek a számlálók meghamisítása ellen. (Mint ahogy a MySpace is a robotzenehallgatók ellen.) McBride pedig úgy pontosított később, hogy a kétmilliós összeg nemcsak a hivatalos videóból jött össze. Összesen szerinte több mint 200 milliószor hallgatták meg az összes olyan videót, amiben Avril száma szerepel (és ezért jár nekik a jogdíj). Ezek jó része olyan tartalom, amit kreatív rajongók készítettek a Girlfriend felhasználásával. És természetesen egyetlen hivatalos Avril-közeli oldal sem bátorította a YouTube számlálóinak mesterséges turbózását.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.